Nu voi gira niciodată corupția și hoția!

În această săptămână, intenţiile guvernului Grindeanu şi ale celor din PSD privind grațierea, amnistia şi modificarea codului penal au scos toată ţara în stradă!

Ca cetăţean român deranjat de aceste intenţii am ieșit şi eu în stradă alături de ceilalţi cetățeni, să protestăm paşnic faţă de felul în care guvernul PSD – Grindeanu a adoptat aceste iniţiative, noaptea, târziu, în mare grabă. Este evident că PSD are intenţii ascunse în ceea ce priveşte protecţia penalilor şi pe bună dreptate cetăţenii au ieșit în stradă! E dreptul lor democratic să protesteze împotriva neregulilor.
Ca cetăţean cinstit e frustrant şi înspăimântător să vezi cum un guvern iresponsabil aruncă ţara noastră în aer, cum cei care au abuzat şi au furat România vor fi liberi să o facă din nou fără a fi recuperat niciun prejudiciu. În mintea bolnavă a celor care au gândit aceste iniţiative, dacă furi mai puţin de 200.000 lei este în regulă!
Cum să fii atât de ipocrit? Un om care munceşte cinstit, pe salariul minim pe economie, are nevoie de 138 de luni ca să câştige aceşti bani, adică 11 ani și jumătate de muncă! Iar un politician sau un funcţionar care-i fură nu păţeşte nimic!
De ce se legalizează hoţia? Cui foloseşte asta? Intenţia clară a celor din PSD de a stopa lupta anticorupţie aruncă România cu cel puţin 10 ani în urmă! Nu pot să girez o astfel de situaţie, nu pot să rămân nepăsător la intenţia guvernului PSD – Grindeanu de a legaliza corupţia şi hoţia.
Am semnat moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu pentru a respinge o guvernare iresponsabilă care în momentul de faţă jigneşte, ignoră şi sfidează cetățenii de bună credință.
Mă voi lupta până la capăt prin toate mijloacele democratice de care dispun în calitate de deputat si cetaţean al României pentru a împiedica astfel de acţiuni iresponsabile.