Dreapta Unită și-a lansat candidații pentru CJ și Primăria Bistrița

Dreapta Unită și-a lansat candidații pentru CJ și Primăria Bistrița

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, și-a lansat oficial candidații pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și de primar al Bistriței, precum și pentru o serie de primării din județ, la alegerile locale din 9 iunie.

În cursa pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud va intra liderul PMP BN Ionuț Simionca, secretarul general al partidului la nivel național. Pentru funcția de primar al municipiului Bistrița va candida viceprimarul Călin Stan, vicepreședinte USR Bistrița-Năsăud.

Au mai fost anunțați candidați pentru o serie de primării: Beclean – Caius Cârcu, Sângeorz-Băi – Ioan Niculai Pantilimon, Cetate – Grigore Hăbălău, Feldru – Artene Sângeorzan, Ilva Mare – Dana Pop, Leșu – Ioan Pop, Monor – Dorin Arsinte. Până la jumătatea lunii aprilie vor fi stabiliți toți candidații Alianței Dreapta Unită.

Lorand Toth: Este în puterea noastră să nu îi lăsăm să ne fure viitorul

Președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth, a spus că Dreapta Unită le propune alegătorilor o administrație modernă. ”În viziunea coaliției PSD-PNL, Dreapta Unită ar trebui să dispară deoarece aici sunt partidele cu adevărat liberale, care vor să oprească risipa de bani și timp. Eu cred că locuitorii județului nu mai sunt atât de naivi, vor vedea că realizările care li se prezintă sunt praf în ochi și vor alege oameni integri, profesioniști, care au demonstrat în privat ce potențial au. Dreapta Unită propune acest tip de oameni. PSD și PNL s-au comasat doar pentru a ține cu dinții de putere și de privilegiile care vin odată cu aceasta. Dreapta Unită propune o guvernare onestă, modernă, care să dezvolte județul. Este în puterea noastră să nu îi lăsăm să ne fure viitorul”, a afirmat Lorand Toth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *