M-am născut pe 12 martie 1984 în municipiul Bistrița, într-o familie modestă care locuia și locuiește și astăzi în comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud. Crescând în mediul rural am învățat să iubesc foarte mult animalele și am ales să urmez cursurile Facultății de Zootehnie și Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Ca orice tânăr, mi-am urmat visul și timp de 10 ani am trăit și muncit în Statele Unite ale Americii, unde am pornit de la munca necalificată și am ajuns să administrez propriile mele firme de construcții având în coordonare peste 100 de muncitori. M-am întors în țară pentru că mi-am dorit să schimb modul în care este văzută activitatea politicienilor de către cetățeni și să contribui la creșterea bunăstării tuturor.

În luna februarie 2015, m-am înscris în Partidul Mișcarea Populară, pe care îl consider singura formațiune politică cu adevărat de dreapta din România. În scurt timp am devenit președintele organizației județene Bistrița-Năsăud a PMP și, din decembrie 2016, sunt deputat.

Susțin schimbarea totală a clasei politice, diminuarea numărului de parlamentari, eficientizarea funcționării sistemelor administrative locale, județene și centrale prin depolitizarea administrației și a serviciilor deconcentrate. Cred că cea mai bună reflectare a politicilor de dreapta stă în următoarea frază: “Fiecare om la locul cuvenit și plătit conform muncii depuse!”

Viziune

Sunt, la fel ca și voi, doar un om care a ales, încă din tinerețe, să-și propună visuri ambițioase pe care să le urmeze și să le ducă la îndeplinire.

Mi-am propus să demonstrez, prin activitatea în Parlament, trei lucruri: că sunt un român care îşi iubeşte ţara, că sunt un adevărat bistriţean şi că, orice funcţie ai avea, la un moment dat în viaţă, important e să fii om. Nu sunt un politician care trăieşte într-un glob de sticlă, ştiu exact cum e viaţa la ţară şi de unde bate vântul în Bistriţa.

Aş vrea să contribui, pe plan local, la o strategie care să crească atractivitatea Municipiului Bistriţa, astfel încât capitala judeţului să devină un magnet din punct de vedere investiţional şi turistic.