Un Nou Început pentru Bistrița-Năsăud!

Dragi bistrițeni,

Este o mare onoare pentru mine să candidez la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

În 9 iunie, avem șansa unui nou început.

În toată activitatea mea politică, am pus Bistrița-Năsăud pe Primul Loc. La motivațiile pe care le-am avut până acum să lupt pentru a schimba în bine viața locuitorilor județului în care m-am născut, s-a mai adăugat una care le întrece pe toate.

În acest an, în martie, s-a întâmplat o minune: a venit pe lume fiul meu. Vreau să îmi cresc copilul acasă în Bistrița, alături de soția mea, să îl învățăm ce înseamnă respectul, grija față de semeni și credința în Dumnezeu, valori pe care și eu le-am învățat de la părinții mei.

M-au învățat că în viață nu poți să reușești decât prin muncă, perseverență și bună credință.

Candidez la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud cu dorința ca județul nostru să ofere cele mai bune condiții de viață pentru familii. 

Vreau ca toate gospodăriile județului să aibă acces la drumuri, apă, canal, gaze la nivelul secolului în care trăim.

Vreau școli bune pentru copiii noștri în Bistrița-Năsăud, un sistem de sănătate funcțional, o administrație suplă și transparentă care să lucreze pentru oameni și o economie performantă care să ne ofere bunăstare.

Îmi doresc ca fiul meu să trăiască în Bistrița-Năsăud și să nu fie nevoit, așa cum am fost eu și cum sunt atâtea milioane de români care trăiesc în țări străine, să încerce să își facă un rost departe de casă și de părinți.

Vreau ca bistrițenii plecați în străinătate să fie ajutați să se întoarcă acasă, la familiile lor, și să folosească lucrurile învățate pentru dezvoltarea comunităților noastre.

Vreau să le oferim părinților și bunicilor noștri respectul care li se cuvine: să aibă servicii medicale la ei acasă și să ne asigurăm că unul 

dintre noi îi vizitează, măcar o dată pe zi, pe cei care sunt singuri – să fim siguri că au o pâine pe masă și căldură în sobă.

Să finalizăm în 2 ani Autostrada Nordului, care conține și centura Bistriței. Și știu exact cum putem realiza acest proiect.

Candidez la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din partea Alianței Dreapta Unită (ADU), o alianță constituită din PMP, USR și Forța Dreptei, ca o alternativă sănătoasă la PSD-PNL. 

În Bistrița Năsăud, PSD și PNL, care ne conduc de 34 de ani cu promisiuni neonorate, şi-au dat mâna pentru a-şi împărţi judeţul.

În 9 iunie, avem șansa unui nou început în Bistrița-Năsăud, fără PSD și PNL. Votând ADU, avem șansa să îmbunătățim fundamental condițiile de viață din județul nostru, aici și acum.

Alătură-te echipei

Alianței Dreapta Unită în Bistrița-Năsăud